Jurat

Jurat 1rs Premis Daina-Isard
Josep Purti

Diplomat en Ciències Empresarials (UAB), Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (UAB) i Postgrau amb Gestió de Cooperatives i empreses d'economia social al Tecnocampus de Mataró (UPF).  Més de 27 anys d'experiència docent, especialitzat en Economia i Finances i en la creació d'empreses i la seva viabilitat. L'economia, les finances i la tecnologia son una part important de les meves aficions i coneixements.

Anna Millan

Més de 20 anys d'experiència en el sector de la gestió i direcció d'empreses. Experta en coneixements estratègics i operatius per dirigir projectes dins l'àmbit de gestió empresarial. Actualment, Directora General en Serveis a les Persones Encís SCCL.

Miquel Costa

President de PIMEC Joves Baix-Llobregat-L'Hospitalet. Llicenciat en enginyeria tècnica industrial, especialitzat en mecànica i disseny de màquines (UPC). En l’actualitat desenvolupa noves línies de negoci dins l’empresa Esteban Costa S.L., com la Kubes Sustainable Modular Construction i el Projecte MolaBike, que consisteix a dissenyar, construir i vendre la “Bicicleta Plegable Catalana”.
Carles Vergara

Professor de Finances a IESE Business School. Doctor en Administració d’Empreses i Màster en Enginyeria Financera per la Universitat de Califòrnia Berkeley. Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya i ex-alumne del Daina-Isard. Ha treballat a Allianz Hedge Fund Partners, Allianz Group, Center for Transport Innovation i a l’European Investment Bank.

Sergi Morales

Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, post-grau en Direcció d'Empreses Cooperatives i programa de direcció d'empreses d'inserció. Actualment Director del àrea de Client Públic i Institucional i responsable de l'àrea internacional de SUARA Cooperativa i gerent de la cooperativa CREIXEN Educació.