Política de privacitat

Qui som

La nostra adreça web és: http://premis.daina-isard.cat. Els premis s’organitzen des de la Cooperativa d’ensenyament Daina-Isard, es promocionen des d’Ateneu Cooperatiu Baix Llobregat, s’impulsa des del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i està financiat per “Ministerio de empleo y seguridad social”.

Quines dades personals recollim i per què

Formularis de contacte

Si ompliu el formulari d’entrega dels projectes us demanarem les dades amb l’única intenció de poder contactar amb vosaltres i identificar els responsables del projecte.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Amb qui compartim les vostres dades

L’Organització dels Premis seran els únics usuaris de les vostres dades.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxers amb l’exportació de les vostres dades personals, incloses qualsevol dada que ens hagueu proporcionat vosaltres. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou qualsevol dada que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Les vostres dades s’emmagatzemaran a “Formularis Drive” des del compte de premis@daina-isard.cat.

Informació de contacte

LPer quansevol dubte, us podeu adreçar a premis@daina-isard.cat o bé, trucar al 93 778 09 94 (Escola Daina-Isard) de dilluns a divendres de 8.15h a 18h.